De gezichten achter SAAR.

Wij bundelen onze kennis en ervaring over o.a. circulaire economie, business development, ondernemerschap in duurzaamheid en circulair ontwerp met jeugdig enthousiasme om van SAAR een succes te maken.

TEAM SAAR.

Joris

Joris Petterson

Circulair Ontwerper

Als oud Nederlands Junioren Kampioen op de 400 meter weet Joris een doel na te streven. Doelen op de atletiekbaan hebben plaats gemaakt voor doelen als creatief ondernemer met hart voor duurzaamheid. Ter ontspanning worden echter nog altijd de nodige zweetdruppels op de atletiekbaan gelaten.

Met E-waste Arcades zet de circulair ontwerper zich in om recyclen leuk te maken en het grotere publiek middels positieve prikkels mee te nemen in de transitie. Zo ontwikkelde hij bijvoorbeeld de Team Voting Bin voor de Champions League finale van 2019. In opdracht van één van de hoofdsponsoren werden in het centrum van Madrid vier ludieke afvalinstallaties geplaatst waarbij je kon stemmen voor het winnende team door je afval in te werpen.

Marianne

Marianne Vollebergh

Business developer

Vele sporten hebben de revue gepasseerd tijdens de jeugd van Marianne. Van paardrijden tot roeien, een brede interesse waarbij beweging, buiten zijn en fanatisme de rode draad vormen.

Deze drie elementen laat ze nu terug komen in haar eigen bedrijf; Mary& Een creatief bureau waarmee ze mensen in beweging brengt om te werken met restmaterialen. Haar expertise ligt in het verwerken van aansprekende reststromen. Een mooi voorbeeld hiervan is de ‘Kerstbomen Challenge’, waarbij de kerstbomen uit Rotterdam als grondstof werden aangeboden aan lokale ondernemers. Een nieuwe blik op bestaande stromen, waar door middel van samenwerking verandering ontstaat.

Loading...